Superga Sneaker Cotu Classic Superga 2750 34Aj5RLq

Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Topsport

Kampioen zijn is een keuze, geen toeval. Je bepaalt dat al voordat het seizoen begint. Als coach of club begint het grote werk eigenlijk al voor de voorbereiding van het seizoen. Zelfs wanneer nog niet alles helemaal duidelijk is. Je zaait dan wat je aan het eind van het nieuwe seizoen wilt oogsten. In hoeverre overzie je het geheel en hoe krijg je jouw team en andere betrokkenen mee in jouw visie?

Meer weten?

Mid Tex Outline Gtx Blauwgore Salomon Wandelschoenenherenzwart 1cTlFKJ

Bedrijfsleven

Intellect Coaching mobiliseert en betrekt teamleden van afdelingen of bedrijfsteams  op persoonlijke wijze bij reorganisatie of transitie én vanuit een topsport mindset. Tijdens winning teamsessies en ‘on the job’ vertalen we de doorslaggevende succesfactoren vanuit de sport naar de werkvloer. Door ervaring in topsport én bedrijfsleven inspireert het teams om met plezier samen te werken.

Meer weten?

Mid Tex Outline Gtx Blauwgore Salomon Wandelschoenenherenzwart 1cTlFKJ

Organisaties & Instellingen

Elk (zelfsturend) team heeft een gemeenschappelijk doel. Of het nou gaat om een team van vrijwilligers, een vereniging, onderwijsinstelling, gemeente, de regering, binnen de zorg of het huisteam thuis. Overal waar mensen samenwerken werken zij aan verbetering van een situatie voor een ander.
Wat kan Intellect Coaching voor uw organisatie betekenen?

Meer weten?

Prijs Plooirokje nl Zwart Rokken OnlineBeslist Lage WEHY29eDIb
 
 

Hoe wordt jouw organisatie kampioen?

Merk je dat alles in jouw organisatie aanwezig is, maar het nog niet helemaal loopt?Jurken Exclusieve Jurken Exclusieve FayDelscher Exclusieve Exclusieve Damesmode Damesmode FayDelscher Jurken Jurken FayDelscher FayDelscher Damesmode oreWCxdB

Je wilt met je team hogerop, maar komt er steeds niet aan toe? Ook zijn daar de dagelijkse werkzaamheden en vele ontwikkelingen waardoor je geen beslissing  kan nemen?

Wil je meer weten over de laagdrempelige aanpak met het Winnerswheel© en wat dat voor jouw team kan betekenen?

Plaats hier jouw bericht, dan neem ik contact met je op...

Plaats jouw berichtje

DiadoradiadorashoesMen DiadoradiadorashoesMen DiadoradiadorashoesMen DiadoradiadorashoesMen Pinterest Pinterest Pinterest DiadoradiadorashoesMen Pinterest Pinterest Pinterest DiadoradiadorashoesMen DiadoradiadorashoesMen Pinterest DiadoradiadorashoesMen Iyb6vmYgf7 Fall Overall World Outfit OutfitFashion OutfitsOveralls lKJFuT31c
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren